Изпратихана мен и жена ми пълна данъчна проверка. Нито съм дедесар,

...
Изпратихана мен и жена ми пълна данъчна проверка. Нито съм дедесар,
Коментари Харесай

Методиев: Кабинетът действа като Гестапо! Пратиха ми данъчна проверка, няма да ми затворят устата!

Изпратихана мен и жена ми цялостна данъчна инспекция. Нито съм дедесар, нито имам компании, нито съм взел участие в публични поръчки. Хора с покои не ги пипат... Мислят си, че посредством институционален тормоз ще ми затворят устата. Призовавам, в случай че има и други критици на ръководството, които сега са обект на тормоз от страна на държавните институции, да излязат и да приказват.

 

Това съобщи изненадващо политологът Калоян Методиев в предаването " Офанзива " по Нова нюз - някогашен шеф на кабинета на Румен Радев и на някогашния вицепремиер Корнелия Нинова.

 

Методиев е гневен критик на ръководството на президента и на служебното държавно управление, оглявявано от Гълъб Донев.

 

Каквото и да е постоянно държавно управление, ще е по-добре за страната от служебното, което е пагубно. То е антисоциално в стопанската система и фашизоидно в политиката,коментира още някогашният началник на кабинета на Корнелия Нинова като вицепремиер в държавното управление на Кирил Петков.

 

Това държавно управление злоупотребява с власт, употребява напън против политически съперници.

Служебното държавно управление работи като Гестапо, даде тежка оценка Методиев и се обоснова:  " То направи чистки по лист, изкарваше хора от кабинетите им. Те са са самозабравили, изгубили са всякаква връзка с действителността ".

 

 

" Трудно ГЕРБ ще осъществя първия мандат, съвсем нямам доверие да се случи. Имам възприятието, че връщането на хартиената бюлетина е по-важно за " Продължаваме промяната " от бъдещето на страната. Правят си дребна сметка да върнат мандата незабавно откакто го получат, с цел да може президентът да наложи несъгласие на измененията в Изборния кодекс и Народното събрание да няма време да го преодолее. ", разкри още Калоян Методиев. 

 

" Демократична България " са разкъсвани сред прагматизма да вземат участие в държавно управление и да отидат на избори, които може да са пагубни за тях, разяснява той.

 

А във връзка поръчката на " Продължаваме промяната ", че ще се откажат от желанието си да предложат държавно управление на малцинството с втория мандат, в случай че бъдат признати измененията в Изборния кодекс, Методиев изясни, че очевидно за тях е по-важно да се спре връщането на уравновесеното гласоподаване от страната.
 
Намерението на Политическа партия е да върнат мандата незабавно, с цел да може, когато президентът наложи несъгласие на Изборния кодекс, да няма време Народното събрание да го преодолее, по тази причина са се забързали толкоз, разяснява още политологът. 

 

На въпрос ще наложи ли несъгласие президентът, той отговори: Всичко чакам.

 

Не е допустимо хартиената коалиция да прерасне в освен това, безапелационен бе Методиев. Той изясни, че сега в Народно събрание не може да се приказва за обединения, а за плаващи болшинства.

 

Каквото и да е постоянно държавно управление, ще е по-добре за страната от служебното, което е пагубно. То е антисоциално в стопанската система и фашизоидно в политиката, разяснява още някогашният началник на кабинета на Корнелия Нинова като вицепремиер в държавното управление на Кирил Петков.
 
По мотив отхвърли на Нидерландия да пусне България за Шенген, Методиев изясни, че сега България се трансформира в анклав, откакто я отделят.

Това е безспорен външнополитически неуспех - за първи път ние да останем на такова разстояние зад Румъния и някой би трябвало да понесе отговорност, безапелационен бе политологът. Със конфликт с Европейски Съюз ли ще излезем от тази обстановка или сдипломация,  политика и диалози, попита той.

По мотив потреблението на убитите служители на реда като мотив на Радев да скочи против Рюте, Методиев акцентира: Убитите служители на реда в Бургас и в София не са границата, те са неуспех на отбраната на границата.

 

Никога до момента България не е била отделяна от Румъния, тъкмо по времето на служебното държавно управление това се случи, акцентира Методиев.

 

По мотив връзките сред Политическа партия и Радев през днешния ден, откакто хората на Кирил Петков предложиха промени, с които орязват въздействието на президента в спецслужбите, Методиев сподели: Той ги сътвори като политически план и 3 месеца по-късно стартира да ги унищожава. По образеца на Българска социалистическа партия. Политическа партия обявиха, че връзките се развалили сега, в който са му пипнали хората в газовите сдружения. Явно Радев има интерес в енергетиката.

 

Политологът разяснява и сбирката на левите обединения във вторник, на която се обсъждаше основаването на нов ляв блок.

 

" Или те лъжат, или Маркс лъже - имаше толкоз тежки милионери, че се удивлявам по какъв начин изясняват на левите гласоподаватели обществените политики. Това е политически рекет - зад множеството не стоят и по двама души, а желаят да се обединят и слагат условия към Нинова. Политически рекетьори, които си търсят депутатски места. Да предложат собствен план и да увлекат хората, а не да паразитират върху друга партия ", съобщи той.

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР